Over

WIE ZIJN WIJ?

De Gids Taxi is een Eindhovense taxicentrale. Bestaande uit taxichauffeurs met jarenlange ervaring in de regio Eindhoven en omstreken.

ERVARING

De Gidstaxi heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de taxi sector. En bij elkaar meer dan 200 jaar rijervaring om u veilig en snel op bestemming te brengen.

PROFESSIONEEL

Al onze taxichauffeurs hebben jarenlange ervaring en hebben de nodige diploma’s om er voor te zorgen dat u een veilige en comfortabele rit heeft.

VASTE PRIJZEN

Snel, comfortabel en veilig tegen vaste tarieven naar alle bestemmingen buiten de regio Eindhoven. Zo kunt u bij ons al naar Schiphol vanaf 175 euro.

Foto van een vliegtuig

BESCHIKBAARHEID

Wij van Gidstaxi 7 dagen per week, 24 uur bereikbaar. Of u nou een taxi wilt naar Airport, de dokter of kapper. Wij staan 24/7 voor u klaar. Uw rit is onze zorg. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

ONLINE RESERVEREN

U geeft aan op welk adres u opgehaald wilt worden, het aantal passagiers die meerijden en uw bestemming. Vervolgens krijgt u een vaste ritprijs te zien. Mits u akkoord gaat met de prijs en alle gegevens, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle nodige gegevens van de rit. Deze bevestigingsmail kunt u gebruiken om uw rit te wijzigen of te annuleren. Ook is het mogelijk om de chauffeur- en voertuiggegevens in te zien.

Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next