Straattaxi

SNEL & VEILIG

Ons team is dagelijks bezig met de klant elke dag zo snel en veilig mogelijk naar huis of elders te brengen.

MAKKELIJK ONLINE RESERVEREN

Door onze gebruiksvriendelijk registratieplatform is een taxi reserveren nooit hetzelfde geweest.

Treinstation

Straattaxi

Dagje naar de stad? Uiteten met het gezin? Dagje naar een pretpark? Weekendje weg? Dagje naar zee? Het kan allemaal bij De Gids Taxi

Wilt u na een dagje in het centrum van Eindhoven door een nette, goed verzorgde, betrouwbare en fijne chauffeur naar huis gebracht worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U belt naar 040 240 5303 en wij zullen u van dienst zijn met onze betrouwbare taxiservice / straattaxi. Tevens zullen wij indien het gewenst is voor aanvang van de rit de te rijden kilometers met u bespreken en heeft u de optie om op basis van deze info een vast bedrag af te spreken. Toch liever online een taxi bestellen en betalen?
Dit is ook mogelijk via onze website of via de onderstaande knop.

Bij ons in de taxi kunt u contant maar ook met pin en creditcard betalen.

Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next