School vervoer

Wij bieden ook school vervoer aan. Beschikbaar 24/7 speciaal voor u met de voordeligste prijzen.

Elk kind in Nederland heeft recht op onderwijs. De meeste kinderen gaan hiervoor naar een school in de plaats waar ze wonen. Zij gaan zelf naar school. 

Maar sommige kinderen hebben geen school vervoer of kunnen niet zelfstandig naar school omdat ze bv. een beperking hebben. Of omdat ze naar een school gaan op een andere plaats. Ons doen is daarom om ervoor te zorgen dat deze kinderen op een veilige manier en met plezier naar school gaan.

Kinderen zijn een kwetsbare groep. Als ouder wil je dat je kind in vertrouwde handen is. Wij begrijpen dat. Daarom garanderen wij betrouwbaar en bovenal veilig school vervoer. 

Onze ervaren chauffeurs kennen de leerlingen persoonlijk, dat schept een band. Wij zijn een TX-gecertificeerd bedrijf en zijn nauw betrokken met de wensen van u en uw kind.

schoolkind

Veiligheid gaat voorop

 Wij van de Gids Taxi doen er alles aan om uw kind veilig van school naar huis en terug te brengen.  

Wij zorgen niet alleen dat u kind een veilige rit naar/van school, maar ook een aangename rit met de chauffeur heeft. 

Stiptheid

Een van onze kwaliteiten is dat wij erg stipt zijn. Er wordt ten alle tijden gezorgd dat uw kind op tijd op naar school gebracht wordt en opgehaald.

De chauffeurs van zorgen ervoor dat ze ruim van te voren bij de gewenste school staan. Zodat uw kind met zijn/haar begeleider direct naar de taxi kunnen lopen.

Leren
Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next