Groepsvervoer

Bent u nu op zoek naar een taxi voor 1, 4, 8 of 30 personen? Het is allemaal mogelijk bij De Gids Taxi Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat u van A naar B voor een voordelige tarief wordt gebracht, ongeacht de grootte van de groep. Wij bieden u groepsvervoer die op uw groep perfect afgestemd zijn.

Taxibus

VERSCHILLENDE ADRESSEN

Wanneer u een taxibusje nodig heeft voor groepsvervoer waarbij de individuele reizigers naar verschillende adressen moeten, dan maken wij de voordeligste route voor u.

VOORDELIGE TARIEF

Heeft u een taxi nodig voor een grote groep? Dan biedt De Gids Taxi Eindhoven u een voor een zeer mooie groepskorting.

VEILIG VAN A NAAR B(ETER)

De chauffeurs van De Gids Taxi Eindhoven hebben een gecertificeerde Taxikeurmerk (ETX) en zijn bezit van de verieste vergunningen en papieren. Ze kennen Eindhoven en de omgeving goed, zodat ze u snel en veilig op de plaats van bestemming kunnen brengen

GROOTTE VAN DE GROEP

Wilt u met uw familie, vrienden of collega’s in een grote groep verplaatsen? Geen zin in parkeerplaatsen zoeken of zelf de drukte ingaan? Dit is meer nodig, want De Gids taxi Eindhoven beschikt meerdere luxe bussen.

Ik heb een taxi nodig voor 2 4 6 12 24 Personen.

Het kan allemaal bij De Gids Taxi Eindhoven

Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next