Taxi hamont achel

Taxi Hamont-Achel

Gids Taxi rijdt in de regio Eindhoven maar ook net over de grens in de Belgische gemeente Hamont-Achel. Door ons grote netwerk staat er binnen 15 minuten een taxi bij u voor de deur die u naar elke gewenste bestemming brengt. Uiteraard met de service die u mag verwachten van een taxicentrale.

Wilt u een taxi vanuit Hamont-Achel naar Eindhoven Airport, Schiphol of een andere luchthaven. U kunt u bij ons op de site reserveren voor de voordeligste ritprijzen. Ook kunt u direct reserveren door te bellen voor direct een taxi naar een airport. U kunt 24/7 met ons contact opnemen .

Werkt u in Nederland en woont u in Hamont-Achel?  Maakt u regelmatig gebruik van een taxi? Dan bent u bij ons op het goede adres. WIj hanteren de voordeligste tarieven van Hamont-Achel. Neem nu contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen dan een offerte op maat voor u samenstellen. U zult verrast zijn wanneer u onze scherpe tarieven ontdekt. 

Van A naar B service

Wij vervoeren u snel van A naar B met de taxi voor de scherpste prijzen. U kunt bij ons betalen met Bancontact, PayPal, Mastercard, Visa, IDeal en Cash. Onze chauffeurs zijn welbekend in de regio Hamont-Achel.

Airport Service

Wilt u een taxi naar Eindhoven Airport, Schiphol, Charloi, Zaventem of een ander vliegveld. Dan bent u bij Gids Taxi aan het goede adres.

Treinstation
Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next