Ziekenvervoer

Moet u regelmatig in het ziekenhuis zijn voor behandeling bij uw arts of therapeut? In de stad Eindhoven of daarbuiten? Wij bieden u graag onze service aan zodat u comfortabel van huis naar het ziekenhuis reist.

Ouderenvervoer

Spoedvervoer

Bent u op zoek naar een taxibedrijf voor u, uw ouders of andere oudere geliefden? De ervaren en ETX-gecertificeerde chauffeurs zullen u veilig, comfortabel en snel brengen naar uw locatie.

Oudere vrouw

Heeft u een taxi nodig met spoed in Eindhoven en omgeving? De chauffeurs van De Gids Taxi Eindhoven rijden 24 uur per dag rondom omgeving Eindhoven. Daarom zijn onze chauffeurs in het geval van Spoedvervoer er binnen de 10 minuten. Neem contact met ons op en vermeld dit.

Taxivergoeding

De zorgverzekeraar vergoedt het vervoer soms voor mensen met een chronische ziekte of beperking. Vraag altijd van tevoren toestemming aan uw zorgverzekeraar. De verzekeraar beoordeelt welk vervoer wordt vergoed voor uw situatie.

Ziekenvervoer Eindhoven

Regelmatig naar het ziekenhuis voor een controle, maar geen vervoer? Wij van De Gids Taxi zorgen voor u en uw geliefden. Wilt u veilig en snel van huis naar het ziekenhuis of naar een arts? Dat kan bij ons! 

Ziekenvervoer Eindhoven