Tarieven

Bent u het ook zat om te veel te betalen voor een taxi? De tarieven van De Gids Taxi Eindhoven zijn gunstig, transparant en bovendien rijdt u altijd in een comfortabele auto naar uw bestemming. Of u nu in Eindhoven een taxi neemt of een taxi Eindhoven – Schiphol of een andere luchthaven.

TARIEVEN TAXI (T/M MAX 4 PERSONEN)

Starttarief: € 3,26
Kilometertarief: € 2,40
Tijdtarief (per uur): € 24,00

TARIEVEN TAXIBUS (T/M MAX 8 PERSONEN)

Taxibusje

Starttarief: € 6,63
Kilometertarief: € 3,02
Tijdtarief (per uur): € 27,00

TE VEEL BETALEN VOOR EEN TAXI?

Dat is volledig verleden tijd bij De Gids Taxi Eindhoven, door online een taxi te reserveren
betaald u nooit meer te veel en krijgt u bovendien korting tot wel 50% van de ritprijs!

RESERVEER ONLINE VOOR MEER KORTING

Heeft u geen zin om nog te bellen of nog te betalen in de taxi? Als u bij De Gids Taxi Eindhoven een taxi online reserveert bent u niet alleen goedkoper uit maar ook sneller.

RESERVEER ONLINE VOOR MEER KORTING

Heeft u geen zin om nog te bellen of nog te betalen in de taxi? Als u bij De Gids Taxi Eindhoven een taxi online reserveert bent u niet alleen goedkoper uit maar ook sneller.

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening en eenvoudig een taxi bestellen? Klik dan op de onderstaande link.

WACHTTARIEF

Wilt u dat uw taxi na afloop van de rit op u blijft wachten? Dit is mogelijk! Geef dit op tijd door zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Airport

Rekenvoorbeeld kosten van een taxirit

Stel u maakt een rit van 7 kilometer die 15 minuten duurt. Als de taxivervoerder de maximum tarieven zou hanteren, dan zou deze rit kosten:

In totaal is dat € 26,06. 

Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next