Online reserveren

Bent u op zoek naar een taxi die gespecialiseerd is in taxivervoer? Dan bent u hier op deze website op de juiste plek! Wij bieden u de allerlaagste prijsgarantie. De Gids Taxi Eindhoven is tot wel zeker 50 % goedkoper dan alle andere taxibedrijven. Ook hoeft u geen onverwachte kosten te verwachten zoals dit bij vele andere taxibedrijven gebeurd. Naast dat we de bodemprijs hanteren, geven wij u ook de garantie dat u op tijd wordt opgehaald en op tijd aankomt op uw bestemming. 

Treinstation

Hoe bestel ik mijn taxi?

U geeft aan op welk adres u opgehaald wilt worden, het aantal passagiers die meerijden en uw bestemming. Vervolgens krijgt u een vaste ritprijs te zien. Mits u akkoord gaat met de prijs en alle gegevens, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle nodige gegevens van de rit. Deze bevestigingsmail kunt u gebruiken om uw rit te wijzigen of te annuleren. Ook is het mogelijk om de chauffeur- en voertuiggegevens in te zien.

Online een taxi reserveren?

Een taxi reserveren is bij De Gids Taxi heel makkelijk gedaan. Dat kan door te bellen naar 040 240 5303 en uiteraard ook via onze website. Onze chauffeurs bevinden zich altijd in de omgeving van Eindhoven. Daarom zijn onze chauffeurs veelal binnen 10 minuten bij u op locatie.

Foto van een vliegtuig

Taxi reserveren met uw smartphone?

U kunt tot wel 1 uur van te voren een taxi reserveren via de site. Heeft u zo snel mogelijk een taxi nodig bel ons nu 040 240 5303. Onze taxicentrale is 24 uur per dag, 7 op 7 dagen telefonisch bereikbaar. Ook voor andere vragen staan wij open buiten een taxirit reserveren. Wij kunnen u de weg wijzen als u een vraag heeft of regelmatig vervoer nodig heeft naar het ziekenhuis of andere instelling.

Bij De Gids Taxi Eindhoven wordt u gegarandeerd van goede kwaliteit en service zoals u dat mag verwachten van een goede taxicentrale. Wilt u een goedkope taxi maak dan gebruik van De Gids Taxi Eindhoven. 
Krijg tot wel 40% korting op de ritprijs.

Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next