Zakelijk vervoer

RESERVEER NU UW ZAKELIJK VERVOER

Altijd bereikbaar, professioneel en discreet: dat is het zakelijk taxivervoer van De Gids Taxi Eindhoven. De ervaren en ETX-gecertificeerde chauffeurs brengen u of uw gasten in een luxe, comfortabele auto naar een meeting, congres of hotel.

Binnen of buiten Eindhoven. Waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst, blijft de chauffeur stand-by tijdens de afspraak, zodat hij u of uw gasten na de afspraak direct naar de volgende bestemming kan brengen.

CONTRACTVERVOER

Heeft uw organisatie taxi vervoer nodig op regelmatige basis in Eindhoven of elders? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren.

Bij De Gids Taxi Eindhoven regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan.

ZAKELIJK VERVOER

Met De Gids Taxi Eindhoven Zakelijk vervoer zijn u en/of uw gasten verzekerd van de meest accurate service. Bij bestellingen krijgt u voorrang zodat uw vervoer zo snel mogelijk aanwezig is.

Bij reserveringen is uw taxi zelfs voortijdig aanwezig.

ALTIJD OP TIJD

Bij reserveringen vooraf wordt uw vervoer een dag van tevoren zorgvuldig ingepland.

Uw chauffeur is zodoende altijd op tijd aanwezig en zo bent u altijd verzekerd van de optimale service.

GECERTIFICEERD

Eindhoven Taxi Vervoer maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs met keurmerk en jarenlange ervaring.

Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland.

SNEL & DISCREET

Ons zakelijk taxi vervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur.

Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de rit.

PRIJSKWALITEIT

Ons zakelijk taxi vervoer is snel en discreet op plaats van bestemming.

Connections Cofep
@Connections
Read More
Zeer goede service! Nadat ik gebeld had, stond de taxi binnen 10 minuten voor de deur. Nooit eerder zo een snelle taxi in Eindhoven gehad. Zeker een aanrader!
Rajjan
@Rajjan
Read More
Vandaag snel een taxi nodig gehad naar het centraal station van Eindhoven. De prijs was goed en de chauffeur was er zeer snel. Topp service nergens anders te vinden!!
Tycho Dens
@Tychodens
Read More
Gisteren had ik een taxi gereserveerd van Den Haag naar eindhoven. De chauffeur was mooi optijd en erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Bram Couckuyt
@Bramcouck
Read More
Vorig weekend een taxi gereserveerd naar Eindhoven airport. De chauffeur was 10 minuten voor de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk.
Moussa Mar
@Moussa_mm
Read More
Wij hebben bij de Gidstaxi een taxi besteld van Eindhoven Station naar valkenswaard. Dit was echter een zeer aangename rit, de chauffeur was stipt op tijd en de deur werd netjes open gehouden voor mij en mijn zoon. Zeker een aanrader !
Nick Jansen
Nick Jansen
@Nick_jansen
Read More
Goede en snelle service, zeker een aanrader. Chauffeur was heel vriendelijk en de prijzen zijn correct. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie taxiservice
Previous
Next