Avondklok in Nederland

Avondklok

Een taxi nemen tijdens de avondklok?

Sinds 23 januari geldt een avondklok. Dit houdt in dat alleen personen met een geldige reden tussen 21:00 uur en 04:30 uur naar buiten mogen. Taxi’s zijn gelukkig uitgezonderd en kunnen hun werk blijven doen. Dus wij van Gids Taxi kunnen u blijven vervoeren wanneer u een geldige reden hebt om naar buiten te gaan of wanneer u vanwege een noodgeval dringende behoefte heeft aan vervoer.

Passagiers moeten aantonen dat zij een geldige reden hebben om tijdens de avondklok te moeten reizen. Taxichauffeurs hoeven niet te controleren of de passagier zich wel of niet aan de regels houdt.

Bestelt u via de site dan rijden wij tegen vaste prijzen en een korting t.o.v. de meter. Zorgt u er wel voor dat u een eigen verklaring bij u heeft eventueel aangevuld met een ondertekende werkgeversverklaring.